NYLON_WEB.jpgNYLON_MOB.jpg

H2O x HAN KJØBENHAVN

10. jul. 2018

Drengene bag Han Kjøbenhavn, Tim og Jannick, var inspireret af 80'erne i deres SS17 kollektion og de havde derfor kastet deres kærlighed over H2O, idet vi var 80’erne og 90’ernes storhedsbrand. Vi blev derfor hurtige enige om at indgå et samarbejde.

80'erne og 90'erne var også en tid hvor tracksuitet spillede en stor rolle og da vi i stigende grad har et liv der er 'on the go', som gør, har vi brug for tøj der er multifunktionelt! Kollektionen bestod bl.a. af en cool kåbe samt et tracksuit i deep red/dark green samt deep red/dark green.

H2O x Han Kjøbenhavn

HAN KJØBENHAVN

Jannik Wikkelsø Davidsen startede i 2008 Han Kjøbenhavn, som et solbrille mærke. Mærket blev efterfølgende udvidet til tøj og i 2009 kom Han Kjøbenhavns første tøjkollektion, som ligesom brillerne var inspireret af klassisk dansk arkitektur. Han Kjøbenhavn skaber herretøj til den urbane trendsætter på landets universiteter, den egenrådige gadedreng på sit skateboard, til de skæve eksistenser i parken og den kreative klasse med bøger i skødet på byens cafeer.