Vi har historie

About H2O

H2O Sportswear blev etableret tilbage i 1982 af Jens Knud Lind. Den grundlæggende idé var at udvikle sportstøj i en enestående bomuldskvalitet, som samtidig havde en ekstrem høj grad af funktionalitet og holdbarhed. Med afsæt i klassisk skandinavisk design udviklede H2O Sportswear sit helt eget farverige og kendetegnende design med striber, en unik pasform og nyskabende designs. Kollektionen udviklede sig op i gennem 1980’er og 1990’erne til at indeholde både badetøj, regntøj og de populære badesandaler.

Hjemmeside-bund-billede.jpg

Vores historie

De seneste trends

KOLLEKTION

Vores kollektioner er bygget op omkring flere områder med fokus på woman lifestyle, mens lifestyle, swim & beach wear, bags og footwear. Alle produkter og kollektioner tager afsæt i vores grundfilosofi om at producere alt i en enestående kvalitet med høj funktionalitet og perfekt pasform.

Vi investerer derfor konstant i at sikre, at vi til alle tider/kollektioner sammensætter teams bestående af de mest succesfulde og talentfulde kreative ansvarlige, designere, konstruktører og specialister, det er muligt at engagere. Dette team sikrer med udgangspunkt i H2O Sportswear's DNA og historiske erfaringer, at vi fortsat udvikler vores kollektioner til at ramme et krydsfelt imellem sport og mode, og være accepteret i sportsarenaen såvel som i bybilledet.

Vores design tager udgangspunkt i det skandinaviske look med rene linjer, farverige detaljer og er målrettet imod den aktive forbruger, der ønsker beklædning, som gør sig både på en dejlig dag på søen, en solrig dag på stranden såvel som en hyggelig stævnedag i hallen.

Vi ser det samtidig som en spændende udfordring af det forventelige, at tage nogle af vores ikoniske H2O produkter og bede nogle af tidens ypperste danske- eller udenlandske modedesignere om at redefinere disse for at skabe helt nye, spændende og unikke produkter. Dette fokus er startet med vort samarbejde med den danske designer Stine Goya, som lavede det meget succesfulde re-design af vores badesandaler og er sidenhen blevet fulgt op af mange andre collabs med store anerkendte designere såsom Henrik Vibskov, Anne-Sofie Madsen, Mark Kenly Domino Tan, Freya Dalsjø og senest Han Kjøbenhavn og Oh! by Kopenhagen Fur.

Hjemmeside.jpg

Mission

H2O’s opgave er at skabe bedre tøj og fodtøj ved at bruge sport- og fritidstøjets/sko holdbarhed, praktiske materialer og høje grad af komfort i samspil med modeskabernes sans for pasform, trends og farver.

For H2O betyder kreativitet, at vi kombinerer kendte ting på nye måder – og derfor kan vi hele tiden skabe originale løsninger ved at tage det bedste fra de to verdener og bruge det i en positiv udviklingsspiral, der gør tøjet bedre og tilføjer merværdi for forbrugeren.