NYLON_WEB.jpgNYLON_MOB.jpg

H2O x FREYA DALSJØ

9. jul. 2018

VOLUME 1
I 2016 indgik vi vores første samarbejde med en af dansk modes stærkeste kort på kvindesiden, nemlig Freya Dalsjø.

Sammen fik vi skabt et tracksuit, som beviser, at sportswear også kan benyttes uden for idrætshallen. Tracksuitet var en del af Freya Dalsjøs SS-17 kollektion.

 

H2O x Freya Dalsjø

 

VOLUME 2
I 2017 gik vi igen sammen med Freya Dalsjø, hvor vi denne gang udviklede en nyfortolkning af en klassisk sweatshirt. Sweatshirten er en højhalset bluse, der smyger sig om kroppen, modsat den normale oversize sweatshirt, og dermed fremhæver kroppens former, frem for at kamuflere dem. Sweatshirten indgik som en del af Dalsjøs SS-18-kollektion, Softwear.

Den anden model, en kåbe, refererer til Freya Dalsjøs velkendte kimono, der første gang blev præsenteret under SS14. Både sweatshirten og kåben er syet med udadvendte sømme, der fremstår som et mønster i materialet.

 

Freya Dalsjø x H2O vol. 2

 

FREYA DALSJØ
Freya Dalsjø har studeret mode på Det Kongelige Kunstakademi i Antwerpen. I 2011 kom Freya Dalsjø tilbage til København for at lancere sin uafhængige damekollektion. I 2012 åbnede hendes debutkollektion Copenhagen Fashion Week, der førte til præsentationen af ​​sin AW13 kollektion i London Fashion Week, Pitti Florence, Super Milano, samt i Shanghai. Freya Dalsjø er siden blevet en fast designer til Copenhagen Fashion Week, Derudover udstiller hun sit arbejde internationalt, herunder udstillinger på Danmarks Nationalmuseum, Dansk Designmuseum og Salone del Mobile, Milano, i samarbejde med Dansk Kunstfond. I 2015 blev Freya Dalsiø udnævnt til Årets Designer på Elle Style Awards i København.