NYLON_WEB.jpgNYLON_MOB.jpg

H2O x OH! By Kopenhagen Fur

11. jul. 2018

I sommeren 2017 begyndte vi et helt nyt trefløjet samarbejde mellem pelsaccessory-brandet Oh! by Kopenhagen Fur, og det danske stilikon, Freja Wewer. Samarbejdet blev skabt ud fra ideen om at kombinere pelsens luksuriøse klassiske kvaliteter med sportens mere afslappede look.
Da samarbejdet startede arbejdede vi ud fra problemstilling om, hvordan vi kunne give pels kant, gøre materialet sporty og matche den sommerens lune vibes.

Første kollektion

Første kollektion i samarbejdet bestod af fire designs, hvor den ene blev stylet eksklusivt af Freja Wewer. Alle fire designs fik et cool, sofistikeret og moderne look med pelsdetaljer i mink, ræv og den unikke swakara-pels. Sandalen som Freja Wewer har designet, er spraglet og opsigtsvækkende med lyserød sål og orange rævepels.

   ”Skandinaverne er nødt til at holde op med at være så bange for farver – når farver generelt gør os så glade. Jeg mener, at mode er sjov, anderledes og farverig, og jeg tror, at pels med alle de vidunderlige muligheder det besidder, er det perfekte materiale til sjov og unik mode,” fortæller Freja Wewer.
 

Anden kollektion

Anden kollektion bestod af fem styles, lavet i henholdsvis fluffy rævepels og fantastisk blød minkpels.  Kollektionen skiller sig ud i gadebillede, på grund af deres flotte og changerende farver.
    ”Jeg elsker at mixe farver og materialer på nye og anderledes måder. Farver er helt essentielt for mig og jeg elsker hvordan den farverige pels arbejder i kontrast til de forskellige typer blå denim. Total wauw-faktor,” udtaler Freja Wewer om inspirationen bag den farvestrålende kollektion.
 
 

Tredje kollektion

I juni 2018 udkom den tredje kollektion i samarbejdet. Denne kollektion består af fire sandaler, lavet af højkvalitets mink og rævepels. Remmen er todelt med pels på overdelen, hvilket giver sandalen et sporty og mere let look. Denne gang tager inspirationen udgangspunkt i det pulserende Vesterbro i København. Kampagnebillederne er skudt i en kiosk på Vesterbro. Kiosken er Freja Wewers favoritkiosk og er af navnet Kihoskh.