BLACK FRIDAYVELKOMMEN TIL BLACK FRIDAY HOS H2O
Er du klar til årets største shoppingdag? Søndag den 19. november går det løs hos H2O. Alle vores tilbud vil være synlige på www.h2o-sportswear.dk kl. 08.00

BLIV KLAR TIL BLACK FRIDAY
I ugerne op til Black Friday vil vi sende e-mails ud til vores medlemmer, så de ikke går glip af de vilde tilbud. Hvis du vil være sikker på at få besked om Black Friday tilbud hos H2O, skal du skrive dig op til vores nyhedsbrev på denne side. Så kommer du forrest i køen til alle de gode tilbud. Når du er tilmeldt nyhedsbrevet, er du sikker på at få besked direkte i din indbakke – og du får adgang til udvalgte Black Friday tilbud lidt før alle andre. Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag eller følg os på de sociale medier, så du ikke går glip af gode Black Friday tilbud, konkurrencer og meget mere.

HVAD ER BLACK FRIDAY?
I år falder Black Friday fredag den 24. november. Det er traditionen tro dagen efter den amerikanske Thanksgiving, som ligger den fjerde torsdag i november. Black Friday betragtes som dagen, hvor julehandlen skydes i gang. Her benytter mange dagen til at købe de første julegaver på tilbud. Det har været en været en af de travleste shoppingdage i USA siden 2005, hvor amerikanerne bruger dagen til at forkæle sig selv og deres kære med alt fra t-shirts til fjernsyn. Black Friday kom til Danmark i 2013 og har siden da haft en eksplosiv vækst.

BLACK FRIDAY HOS H2O
Er du på udkig efter gode Black Friday tilbud på sports- og fritidstøj? Eller måske på jagt efter din favorit badesandal? Så er du landet det helt rigtige sted. På h2o-sportswear.dk har vi et stort udvalg af lækkert sportstøj, t-shirts, hoodies og sweatshirts. Black Friday byder på tilbud på bløde og komfortable t-shirts og sweatshirts, som passer perfekt til turen til og fra træning. Og hvis du er hurtig - og heldig - kan du måske få fingrene i et par af vores meget populære badesandaler på tilbud.

SHOP JULEGAVER PÅ BLACK FRIDAY
Black Friday er en perfekt mulighed til at spare mange penge på årets julegaver. På Black Friday kan du finde et bredt udvalg af H2O produkter til nedsatte priser, og dermed har du mulighed for at shoppe årets julegaver med store besparelser. Du kan også forkæle dig selv med lige den ting, du står og mangler. I år udvider vi returretten i forbindelse med Black Friday, så du ikke skal bekymre dig om hvorvidt julegaverne kan returneres, hvis de ikke passer. Husk blot at gemme retursedler og øvrige papirer, du modtager med din ordre. Så er det nemt for dig eller modtageren at returnere, hvis det bliver nødvendigt.

TILMELD NYHEDSBREV 
Tilmeld dig H2Os nyhedsbrev.