Oftest stillede spørgsmål

Hvor langt er min ordre?

 • Når du har placeret din ordre, sender vi dig en ordrebekræftelse med dine ordreoplysninger på e-mail.
 • Alle pakker sendes med GLS fra vores lager i Danmark. Vi sender dig en e-mail, så snart din ordre er pakket og efterfølgende en ny e-mail med dit tracking nummer.
 • Bemærk venligst at der kan gå noget tid, før du kan tracke din ordre. Det er først muligt at tracke ordren, når den er ankommet til et GLS depot.

Hvilke leveringsmuligheder er der?

 • Hos H2O sender vi din pakke med GLS. I nedenstående oversigt ser du de leveringsmuligheder, som vi kan tilbyde.

 

 Leveringstype
Pris
Levering til privatadresse 75 DKK (gratis ved ordrer over 500 DKK)
Levering til GLS Pakkeshop 50 DKK (gratis ved ordrer over 500 DKK)
Levering til erhvervsadresse 50 DKK (gratis ved ordrer over 500 DKK)

 

Levering til privatadresse

 • GLS leverer typisk i tidsrummet 7-16 fra mandag til fredag. Er du ikke hjemme til at kvittere for modtagelsen, kører chaufføren den til en Pakkeshop i nærheden af dig. Chaufføren efterlader en seddel i din postkasse med pakkens nummer, navn, adresse og oplysninger om, hvor du kan hente pakken. GLS sender også informationerne til din e-mail eller telefon, hvis du har oplyst dette.
 • Pakken kan afhentes fra samme dag efter klokken 16 og skal afhentes inden for de næste 10 hverdage. Ikke afhentede pakker vil efter 10 hverdage automatisk blive returneret til vores lager.

Levering til GLS Pakkeshop

 • Du modtager en mail eller SMS, når din pakke er nået frem til den valgte GLS Pakkeshop. Du har herefter 10 hverdage til at hente pakken. Du kan hente pakken på en dag, der passer dig, inden for åbningstiden i den pågældende GLS Pakkeshop.
 • Medbring pakkenummer samt legitimation ved afhentning af din pakke, da medarbejderne vil kræve at se dette før pakken udleveres.
 • Er pakken ikke afhentet inden for 10 hverdage, vil den automatisk blive returneret til vores lager.

Levering til erhvervsadresse

 • GLS leverer typisk i tidsrummet 7-16 fra mandag til fredag. Er der ikke nogen på adressen til at kvittere for modtagelsen, vil chaufføren tage pakken med til en Pakkeshop i nærheden af dig. Chaufføren efterlader en seddel i postkassen på adressen med pakkens nummer, navn, adresse og oplysninger om, hvor du kan hente pakken.
 • Pakken kan afhentes fra samme dag efter klokken 16 og skal afhentes inden for de næste 10 hverdage. Ikke afhentede pakker vil efter 10 hverdage automatisk blive returneret til vores lager.

Hvordan returnerer jeg min pakke?

 • Hvis du ønsker at returnere din ordre, skal du selv afholde omkostningerne forbundet med dette. Det er helt op til dig selv, hvilket fragtfirma du vælger at benytte til returneringen.
 • Hvis du sender din ordre retur, bedes du udfylde og medsende den returseddel, der var vedlagt i din forsendelse. Vi behandler alle returpakker, så snart de leveres på vores lager. Alle returpakker bedes sendt til:

Alpi Logistik

Fastrupdalen 2

DK-7400 Herning

Mrk.: H2O Sportswear

 • Ombytning: Ønsker du at ombytte til en anden størrelse, vil denne blive afsendt hurtigst muligt. Ønsker du at få ombyttet til en anden vare, som er dyrere end din oprindelige ordre, vil vi kontakte dig med henblik på opkrævning af differencen. Såfremt den vare du vil bytte til er billigere end din oprindelige vare, vil vi tilbageføre differencen til det betalingskort, der blev brugt til betaling af ordren. Ønsker du differencen tilbageført til en anden konto end den, der blev brugt til den oprindelige ordre, bedes du angive kontonummeret på den vedlagte returseddel. H2O afsender den ombyttede vare fragtfrit.
 • Refundering af beløb: Hvis du ønsker at få pengene refunderet, bedes du angive dette på den vedlagte returseddel. Vi tilbagefører pengene til det betalingskort, der blev brugt til betaling af ordren, medmindre andet står angivet. Ønsker du pengene refunderet til et andet betalingskort end det, der blev brugt til betaling af ordren, bedes du angive kontonummeret på den vedlagte returseddel.
 • Husk at overholde deadline for returnering. Du har 14 dages fortrydelsesret, som regnes fra tidspunktet for modtagelse af varen. Ønsker du at returnere og få ombyttet til en anden vare gælder en 28 dages ombytningsret.
 • H2O opfordrer til, at varen returneres i samme stand som ved modtagelsen og i original emballage.

Kan jeg indlevere min pakke direkte på jeres lager eller hovedkontor?

 • Det er desværre ikke muligt at indlevere pakker direkte på vores lagers adresse eller på vores hovedkontor.

Har I en fysisk forretning, hvor jeg kan ombytte eller returnere min ordre?

H2O har ikke egne fysiske forretninger. Pakker købt på vores webshop kan ikke returneres eller ombyttes hos vores forhandlere.

Kundeservice

Såfremt du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os:

Telefon: +45 53 53 00 05

E-mail: contact@h2o-sportswear.com

Mandag til torsdag kl. 08-16

Fredag kl. 08-14

Lørdage, søndage og helligdage lukket