NYLON_WEB.jpgNYLON_MOB.jpg

Historien om badesandalen

Jun 3, 2019

H2O badesandalen har efterhånden eksisteret i 40 år. Du har sikkert spottet dem på en ferie til Italien, til et håndboldstævne i din lokale by eller måske er der én i din familie, som altid har ejet et par.

Sandalerne udgør et af H2Os mest kendte produkter. Sandalerne bliver produceret i Italien på selv samme fabrik som i 1982. Nogle af medarbejderne har været der siden 1982, hvor H2O begyndte produktionen af sandalerne. Dette sikrer at kvalitet og komfort er i top og at det klassiske danske design produceres i overensstemmelse med høje miljøstandarder.

Carlo som grundlagde fabrikken, hvor sandalerne bliver produceret, etablerede dengang et område i Italien, som kun stod for produktion af sandaler og sko. Han blev en facilitator for et område, hvor flere fabrikanter åbnede fabrikker. 

En H2O sandal kan bestå af tre eller fire dele, som kommer fra forskellige leverandører, herunder en ydersål, indersål og det vi kalder en upper, som også er den rem henover sandalen. Først og fremmest bliver sålerne støbt, hvorefter de bliver lagt på bånd. Vi benytter almindelig håndkraft til at sammensætte og tilpasse vores sandaler. Dernæst bliver de pakket i skoæsker og sendt ud til dig.