NYLON_WEB.jpgNYLON_MOB.jpg

H2O x STINE GOYA

Jul 5, 2018

I 2014 indgik vi et samarbejde den danske designer Stine Goya. Dette samarbejde var første gang vi fik en ekstern designer til at re-designe et af vores produkter.

Samarbejdet var en sjov mulighed, for at tilføre et touch af Stine Goyas stil til vores klassiske danske bestseller sandal. Resultatet blev tre styles, en sart grøn, en sort og en hvid version, alle med guld detaljer på. Alle styles var i limited edition.

Sandalerne blev et hit og kunne ses overalt på Instagram. Alle kendisser, bloggere og designere havde dem på, og lod dem shine og glimte om kap med solen og vandet på deres Instagram-profiler.

 

Stine Goya x H2O slipper

 

Vi valgte efterfølgende at lave én sandal mere, hvor vi denne gang havde fokus på vores enestående komfort. Vi lancerede derfor senere i 2014 en opdateret guldsandal med fokus på komfort.

 

 

 

 

STINE GOYA
Stine Goya er en dansk modedesigner. Hun er direktør for sit brand Stine Goya, der har specialiseret sig i farvestrålende, skulpturelt tøj med karakteristiske iøjnefaldende prints.

Fra år 2000 og tre år frem, var Stine Goya model for blandt andet Chanel og Valentina Becher AS og boede i Paris. I 2005 afsluttede hun et forløb på den anerkendte modedesignskole Central Saint Martins i London. I år 2005-2006 var hun moderedaktør på det danske modemagasin Cover Magazine hvorefter hun grundlagde brandet Stine Goya.