NYLON_WEB.jpgNYLON_MOB.jpg

H2O x ANNE SOFIE MADSEN

Jul 7, 2018

I mere end 30 år har H2O sportstasken været en fast del af bybilledet i Danmark, og de fleste kan relatere til enten selv at have haft den eller kender en, som har.

Vores H2O sportstaske har førhen været let genkendelig, men i 2016 sagde den unge fremadstormende danske designer Anne Sofie Madsen ja til at give tasken et nyt look.

Udgangspunktet for den nye kollektion var for Anne Sofie Madsen, at hun skulle skabe en kollektion, som kunne bruges af begge køn, og som med sin stil, funktioner og komfort gerne skulle være et perfekt og moderigtigt ’redskab’ for unge mennesker.

Tasken som blev lavet i vores samarbejde med Anne Sofie Madsen, var meget forskellig fra vores hidtil ikoniske sportstaske, og blev skabt af materialer som gummi, ribstop nylon, og hay fabric. Det blev kombineret med skinnende spænder, vandtætte lynlåse og reb. Kollektionen var tidsrigtig og med et urbant look, der gjorde taskerne anvendelige på utallige måder.

 

 H2O X Anne Sofie Madsen

ANNE SOFIE MADSEN

Anne Sofie Madsen er på få år blevet en af Danmarks førende designere, og er en af de mest roste både i Danmark, men også ude i verden.

Anne Sofie Madsen er udannet fra Kunstakademiets Designskole i 2009. Hun flyttede derefter til Paris, hvor hun trænede under John Galliano og anerkendte trend forcastere, Peclers, før hun blev smurt som junior designer på ingen anden end Alexander McQueen i London. Derudover har Anne Sofie Madsen også arbejdet for Dior i Paris.

Anne Sofie Madsen har gennem tiden vundet flere priser. I oktober 2013 vandt Anne Sofie Madsen Dansk Design Talent-prisen, som Prinsesse Mary præsenterede.

 

Anne Sofie Madsen Portrait