NYLON_WEB.jpgNYLON_MOB.jpg

H2O PRÆSENTERER NYT DESIGNSAMARBEJDE

Sep 4, 2020

Lars er en alsidig designer, der med sin æstetiske sans har sat sit præg på tre t-shirts, med enkle og smukke motiver. De tre t-shirts kommer hver i to farvekombinationer, er lavet i H2Os velkendte bomuldskvalitet og designet af Lars Vejen.

Om kollektionen siger Lars Vejen; 

”Jeg har hentet inspiration fra cirklen og fascinationen af ​​en naturlig, geometrisk form, der - afhængigt af synsvinklen – både kan være en lukket og en åben figur. Når du tegner den på papir, er den lukket og uigennemtrængelig, hvorimod når du holder den som en ring i hånden er den helt åben.

Cirklen tillægges utallige kulturelle betydninger og er en af ​​naturens smukke grundlæggende kreationer - den kan både forene og adskille, og på den måde have forskellige metaforiske betydninger. Jeg kan godt lide ideen om en cirkel, der umiddelbart ser perfekt ud, men aldrig bliver det. Den kan altid blive en tand mere rund og der er altid plads til forbedring. Selvom den virker lukket og stærk, er den også åben og skrøbeligt.”

 

Om motiverne siger Lars Vejen; 

TEE 001 / ENSO

Inspireret af mine mange års forhold til Japan, fascination af kultur, arv og traditioner. ENSO-cirklen beskrives som en "Creative Non-Creativity", hvor alt udføres i et enkelt og kontinuerligt penselstrøg - uden mulighed for at redigere eller rette det endelige resultat. Det er i alt sin enkelhed resultatet af dig - din energi og din bevægelse i det øjeblik, du rører ved papiret med din pensel.

 

 

TEE 002 / DETALJER & DET STORE BILLEDE

Stadig en cirkel er det, som de fleste vil sige, når de først ser printet. En velkendt og klassisk figur, dog defineret gennem tilfældigt placerede linjer i forskellige størrelser. Jeg har ønsket at lave en figur, der fortæller historien om, hvordan selv den mest enkle og rene ting består af mange mindre dele, der hver især gør deres del af det større billede.

'

TEE 003 / FUSION

 

En fusion af TEE01 og TEE02, hvor "Creative Non-Creativity", enkelhed bliver mere kompliceret, når man tilføjer de menneskelige evner til at tænke, rationalisere, komponere og skabe med fokus på skønhed, symbolik og følelser. Tanker og følelser skjult i et simpelt mønster.

Shop kollektionen her.