RETURNS

RETUR  

Vi tilbyder 30 dages retur fra den dag, du modtager varen.
Hvis du ønsker at returnere en vare, skal den være i perfekt stand. Det vil sige, at den skal være ren, ubrugt, uvasket og med de originale mærkater. Sandaler skal returneres i den originale æske. Der må ikke påsættes klistermærker og labels direkte på varen eller på skoæsken.  Vi tilbyder ikke ombytning af varer købt på h2o-sportswear.com. Ønsker du en anden vare, skal du returnere dit oprindelige køb og placere en ny ordre.

 

DANMARK

Registrer din retur her:

• Pak varerne listet nedenfor forsvarligt. Genbrug gerne vores emballage
• Download fragtlabel
• Udskriv fragtlabel og sæt den på pakken, eller få QR-koden scannet i pakkeshop
• Returner pakken fra en GLS pakkeshop

Husk at bede om kvittering for forsendelsen som dit bevis på returneringen.

  Ved brug af GLS returlabel fratrækkes automatisk 50 kr. fra returbeløbet. Når vi har modtaget og behandlet din returpakke, vil du modtage en mail fra os omkring  tilbagebetaling. Ekspeditionstiden kan være op til 10 hverdage fra modtagelse af din pakke.

   

  RETUR I EU

  Retur fra lande udenfor Danmark er på kundens eget initiativ og omkostning.

   

  BUNDLES

  Fra tid til anden tilbyder produkter i mix-and-match pakke, hvilket giver en procentvis rabat ved køb af varer i pakker. Hvis du vælger at "afbryde" et pakketilbud ved kun at returnere én af varerne i pakken, kan enhver refusion, der udstedes til dig, være mindre end den vejledende udsalgspris for den returnerede vare. Refusionen vil afhænge af de varer i pakken og den samlede pakkerabat.