NYLON_WEB.jpgNYLON_MOB.jpg

Vi støtter AARHUS UNITED, når du handler hos H2O Sportswear

2. nov. 2020

Vi giver 20% af omsætningen på din H2O webordre til AARHUS UNITED.

Det er udfordrende tider for alle, ikke mindst for de lokale håndboldklubber, som mangler tilskuere og kæmper for at få sponsorer. Det har store økonomiske konsekvenser, når Covid-19 restriktionerne råder.

AARHUS UNITED har meldt ud, at de har en særdeles anstrengt økonomi i øjeblikket, og der kæmpes for at skaffe en løsning inden medio december.

Hos H2O Sportswear er vi glade for og stolte over at være en del af AARHUS UNITED projektet. En del af alt det, klubben har sat i gang i håndboldmiljøet i Aarhus og i håndbold-Danmark generelt. Det er ikke mindst klubbens fokus på udvikling af unge talenter, som er medvirkende til, at Aarhus er blevet meget mere synlig på håndbold-landkortet.

Den positive udvikling vil vi fortsat gerne være med til at støtte op om. Vi giver derfor 20% af omsætningen på H2Os Webshop direkte i støtte til AARHUS UNITED, øremærket opgaven om at sikre klubben og projektets fremtidige drift og eksistens.

 

Når du shopper på H2Os webshop, skal du blot indtaste AARHUS UNITED i kommentarfeltet, som du finder ved check-out af din ordre. Så sender vi 20% af omsætningen på din ordre direkte videre til AARHUS UNITED.

Du kan shoppe her: www.h2o-sportswear.dk

På forhånd tak for din hjælp!

Team H2O

Aktiviteten gælder i perioden 4. - 19. november  2020. Udsalgs- og Outletvarer er ikke inkluderet.

 

 

Læs mere om Aarhus United og klubbens kamp for overlevelse.